Lemmik tsitaadid Pärnu Täiskasvanute Gümnaasiumist

Siin on mõned tsitaadid PTG õpetajatelt, kes varastasid(neil ei ole mingit õigust omada terviseandmeid, veel vähem mõnitada link) mu terviseandmed ja lintsisid mind nagu väikest skiso kunagi. Keegi ei oska oodata, et kui lapsed kooli lähevad, siis tuleb arvestada, et mõnel õpetajal on näiteks ta istmiku ümbermõõtu vaja oma vuuduu nuku jaoks.

  • 1. Airi Broberg – “Mitte pöööööö, vaid teen jah”.
    Üritas mind järgi teha selle pöööööga. Siis hakkasin aimama, missuguste inimestega tegu on.
  • 2. Reet Sai – “Kõik naised juba teavad, hahaha, väikesed hullukesed tulevad su lastest”.
    Sissejuhatus musta huumorisse.
  • 3. Reet Sai – “Kui teile tundub, et teist räägitekse, siis te olete hullud!”
    Jah, mind võite tõesti hulluks kutsuda niimoodi, oi kui tore!
  • 4. Seimann – “Nohah, kui sul on skisofreenia“.
    Rääkides terviseandmetest töötukassas. Jah, mulle on vaja, et teiesugused neid andmeid ei saaks.
  • 5. Seimann – “Mõni on vist vägistatud
    Jup, seda te arvate, ma tean.
  • 5. Signe Traumann – Head aega = “pole hullu” 2 aastat järjest. Jah, Sinu töö on skisod panna reageerima sõnale hull, aitah.
  • 6. Signe Traumann – “Kus x(minunimi) on ?” Selle peale on teised õpilased õpetatud minule näpuga näitama. Jup, debiilikutele tuleb küljepealt läheneda ja näpp neile silma alla panna.
  • 7. Aavo Jakobson – “Ta vaatab mind oma oma hullude silmadega”
  • 8. Aavo Jakobson – “See vaatab mind oma hüpnotiseeritud silmadega”, “Nemad kuulevad kõik hääli ja, nhah”.
    Aavo töötab otsa vaatajana, ma ei tea ühtegi tundi kus ta mulle liiga pikalt otsa ei vaadanud. Kusjuures mees muigas kui ma ülesandelt pea tõstsin ja ta ikka vaatas mind. Jup, skisodele tuleb otsa vaadata ja kui sellest on vähe, pange näpud silma. Ja jah, kõik mu teisikud kuulevad igaüks oma hääli, ma tean seda.
  • 7. Mingi suvaline tädi, kelle nime ma ei mäleta – “Ta on hull!”
    Eksami alguseks pole midagi paremat kui kuulda, et sa hull oled, eriti peale seda kui Traumann on sind töödelnud 2 aastat, võtab ikka punastama küll. Kusjuures kõigepealt sundis ta meid endale otsa vaatama. Jup, tema vaatas mulle otsa loomulikult. Hahaha skiso, siin on sulle eksam raisk!
  • 8.Eleri Eier ja Enela Kase Tonna – “Mis see hull teab?”
    Õige, kahekesi ja seljatagant, ma ei ootaks midagi vähemat Vabakooli õpetajalt.
  • 9. Eleri Eier – “Hahaha” (teeb hullu inimese naeru suht hästi järele), “Mu fännklubi pidi tulema siia tundi”
    Jah, tõesti kui ma pean Aavo Jakobsoo tunnist tulema Traumanni juurde ja siis Eleri Eieri tundi, siis ma teen ise ka hullu naeru. Kusjuures kui Aavo ei ole õpetaja, on Reet Sai. Ja-jah mind on mitu.
  • 10. Enela Kase Tonna – “Mis sa hull räägid?”
    Ma lõpetan siinkohal siis.
  • 11. Mingi õpetaja – “Me oleme sind arutanud”
    Ah, ma näen jah, et tahate elu raskeks teha. Pole midagi paremat uue õpetajaga kohtudes, kui kuulda, et te KKK olete.
  • 12. Traumann vist peale hull sõna muud ei kasutanudki kõikvõimalike mõnituste jaoks.
  • 13. Traumann – “Ma olen psühholoog”.
    See on parim kild.
  • 14. Eleri Eier näitab mulle silindrit kubeme kohal.
    Eksmite ajal loomulikult, et rööpast välja lüüa.
  • 15. Traumann näitab mulle silindrit kubeme kohal.
    See on peale seda, kui ma juba osutasin vastuteenust neile ja näitasin näppu, peale kooli lõpetamist. Suurepärane psühholoog.

Üldiselt Aavo Jakobsoo ja Reet Sai on kõige debiliteerivamad, aga kui hakata mõtlema, mis inimene peab Signe Traumann olema, siis mind enam ei ole siin. Seega on tabel väga tasavägine.

Ma üritan siin mõelda, kes mina nüüd olema peaks, peale seda kooli. Identiteedi kriisi ei ole, aga huvitavaid järeldusi võib teha ikka. Nägin telekast NCIS kriminalistides, et sadistlikud seksuaalkurjategijad on inimesed, keda on seksuaalselt väärkoheldud ja neil ei õnnestu seksuaalset rahuldust enam saada. Ok. Mul oli ka sugutungiga probleeme kooli ajal, sest alandati päris mitut moodi ja ma pidin võtma ravimeid, mis pärssisid sugutungi. Sadismi ohver olen ka, sest igasugune mõnitamine teeb skisofreenikutele peavalu otseses mõttes. Trauma järgne stress on mul ka, sest lõpuaktusel jäin oma silmadest eluks ajaks ilma.  Ma ei taha öelda, et keegi teadis, mida ta tegi, aga põhimõtteliselt peaks ma vist olema mingi seks-sadist-psühhopaat-debiilik peale seda kooli.

Update:

Üks hea lugeja ütles, et selliseid postitusi on kogu internet täis ja talle meeldib mu üks teine postitus selle teema kohta rohkem. Siin olevat kõik kontekstist välja kistud.

Kontekst muutub kogu aeg. Ma ei tea ise ka, mis see kontekst praegu on. Alguses olid nad psühholoogid, siis tehti emotsionaalset kasvatust. Lõpuks olid nad lintsijad. Nüüd, peale viimast “me tahtsimegi nii”-d (loe seda artiklit) ja seda, mis nad röökinud on, siis on nad minuarust kõik skisofreenikud. Me kõik oleme targad ja elu on näidanud, Sindis, et õpetada pole kunagi hilja… On väikesed ja suured reptiilid… Mõni arvab, et ta pole reptiil..